Onze diensten

Dit kunnen wij voor u doen

Alles wat wij doen is erop gericht om uw VvE zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat kan alleen als het hele beheerproces goed wordt begeleid door een professionele beheerder. De beheerder is het aanspreekpunt voor het bestuur van de VvE en haar leden. Zowel op financieel en administratief, als technisch en organisatorisch gebied. Daarop is onze dienstverlening dan ook gebaseerd.

Onze dienstverlening

  • Administratief beheer
    De beheerder zorgt als contactpersoon van uw VvE voor de communicatie binnen uw VvE met de leden en externe partijen en is verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse  Algemene leden vergadering.
  • Financiële administratie
    Samen met een team van financieel specialisten zorgen wij ervoor dat de hele financiële administratie van uw VvE op orde blijft. Een keer per jaar verzorgen wij een overzichtelijke presentatie van alle financiële stukken.
  • Technisch beheer
    Wij verzorgen ook het technisch beheer. Onze technische adviseurs zijn dagelijks in de praktijk bezig met het onderhoud van de gebouwen die wij in beheer hebben. Daardoor zijn wij als geen ander op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze kennis gebruiken wij om ook uw gebouw op de best mogelijke manier te laten onderhouden.

Advies en ondersteuning

Is uw VvE op zoek naar professionele ondersteuning op specifieke gebieden? Bijvoorbeeld bij het opstellen van de akte van splitsing, het uitwerken van de kostenverdeling of het opnieuw activeren van uw vereniging? Ook hierbij ondersteunt vb&t VvE Diensten u graag. Wij kunnen op elk gewenst moment instappen en u ontzorgen.