Onze diensten

Totaal VvE beheer

Vb&t VvE diensten biedt integraal VvE beheer. Uw VvE wordt volledig ontzorgt als het gaat over het beheren van uw vereniging. Wij verzorgen, in overleg met het bestuur, de voorbereiding, de organisatie, uitvoering en verslaglegging van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Wij dragen vervolgens zorg voor de uitvoering van deze besluiten.

Technisch beheer

Passend binnen de doelstellingen van uw VvE adviseren wij de meest geschikte onderhoudskeuze. Voor nu en voor morgen. Correctief of planmatig. Dit doen wij met een team van technische specialisten. Specialisten die in staat zijn uw doelstelling te vertalen in een meerjarenonderhoudsplanning (mjop) en de gewenste onderhoudswerkzaamheden tegen de meest gunstige condities uit te laten voeren. Ons grote netwerk van uitvoerende bedrijven staat hiervoor garant. Alleen de beste bedrijven doen mee. De beste kwaliteit-prijsverhouding wint. En daar profiteert u direct van. Vb&t VvE Diensten is volledig onafhankelijk van alle leveranciers en zal nooit afspraken maken die deze onafhankelijkheid zouden kunnen schaden.

Het juiste advies, een strakke planning, bewaking van budgetten en het toezien op het juiste eindresultaat zijn ons toevertrouwd. Goede communicatie en transparantie, daar ligt onze meerwaarde.

Onze Servicedesk staat 24/7 klaar voor alle eigenaren. Registreren, beoordelen, coördineren en communiceren is wat zij doen.

Deeldiensten:

  • 24/7 Servicedesk
  • Coördinatie onderhoud
  • Conditiemetingen
  • Meerjarenonderhoudsplanningen (mjop)
  • Duurzame meerjarenonderhoudsplanning
Financieel beheer

Een goede VvE administratie vereist een strak proces en maximale transparantie. vb&t VvE Diensten verzorgt de jaarrekeningen, begrotingen, incasso van de maandelijkse bijdragen, debiteuren- en crediteurenadministratie tot in de puntjes. Op verzoek kunnen wij ook de stook en servicekosten afrekeningen verzorgen.

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.