Een vb&t-er in Vier Vragen

Naam: Tineke Ellenbroek

Functie: Adviseur Verzekeringen

Vestiging: Arnhem

Hoe ben je bij vb&t Verzekeringen terecht gekomen?

Via contacten met een verzekeringsmakelaar waar ik werkzaam was heb ik te horen gekregen dat er bij vb&t Verzekeringen ondersteuning werd gezocht. Ik was/ben al flink wat jaren werkzaam in verzekeringen, in verschillende functies en afdelingen. Dit leek mij leuke uitdaging omdat het toch om een relatief klein kantoor gaat en je van a tot z met de verzekeringen van VvE’s bezig bent.

Wat vind je belangrijk in je werk?

Op een juiste en snelle manier verwerken van aanvragen voor verzekeringen en adviseren met betrekking tot het afsluiten van nieuwe verzekeringen en bewaken van huidige verzekeringen.

Wat zouden alle eigenaren moeten weten over VvE Verzekeringen?

Deze vraag is eigenlijk geen juiste voor mij. Onze klanten zijn de VvE’s, dan wel de VvE managers en niet de individuele eigenaar. De Eigenaar kan met zijn vragen bij het bestuur of de VvE manager terecht. Wanneer er veel vragen en of onduidelijkheden zijn over verzekeringen is het wel altijd mogelijk om in een vergadering daarover uitleg te komen geven.

Als je 1 advies mag geven, wat zou dat dan zijn?

Aan alle VvE’s; zorg dat er een juist te verzekeren bedrag bekend is van het  gebouw/terrein dat verzekerd moet worden. Daarvoor is een taxatierapport volgens ons het juiste middel.