Nieuw in beheer bij VvE Diensten

De VvE en de Warmtewet

Nieuw in beheer bij vb&t VvE Diensten!

Nieuw in beheer bij vb&t

Klanttevredenheid 2018 vb&t VvE Diensten

vb&t Groep richting Randstad!

Succesvol eerste droom woning event


Het eerste ‘Droom uw Woning’ event, dat wij samen met Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben georganiseerd, was een groot succes! Het programma bestond uit informatieve en interactieve presentaties van Pigmans Ras Janssen notarissen, Rabobank, Vivian Reijs en ERA vb&t Makelaars.

Droom uw Woning
Het is heel logisch om in een nieuwe levensfase te dromen van een andere woning. Voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen, was er dit evenement.

Het publiek bestond voor een groot gedeelte uit ouderen van wie de kinderen het huis hebben, of gaan, verlaten. In deze situatie wordt de vraag of je in je huis wil blijven wonen relevant. Is het huis nu te groot? Of wordt het onderhouden van je woning of tuin steeds meer een last?

ERA vb&t Makelaars weet als geen ander met welke vraagstukken je te maken kunt krijgen en hebben de belangstellenden geadviseerd op het gebied van woondromen. Op 4 maart zijn ruim 200 belangstellenden naar het Evoluon in Eindhoven gekomen om meer te weten te komen over een eventuele (toekomstige) woning en financiering.

Is alles goed geregeld?
In de loop van je leven kan de behoefte om zaken te regelen veranderen. De medewerkers van Pigmans Ras Janssen notarissen hebben tijdens hun presentatie informatie gegeven over de mogelijkheden met betrekking tot huwelijkse voorwaarden, schenken, levenstestament en het testament.

Blijf financieel fit
Hoe haal je het meeste uit je vermogen? Heb je vragen over je pensioen? Kun je nog hypotheek krijgen? Voorzie je zorgkosten? Hoe blijf je veilig bankieren? Welke hulpmiddelen zijn er als bankieren niet meer zelf lukt? Rabobank Eindhoven-Veldhoven heeft tijdens het event alle mogelijkheden op een rijtje gezet.

Host Vivian Reijs
De dag werd gepresenteerd door Vivian Reijs, expert op het gebied van een gezonde levensstijl. Zij verzorgde tevens een luchtige afsluiter over ‘een gezonde leefstijl’ die enthousiast ontvangen werd door het publiek.

Vervolg ‘Droom uw Woning’
We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en daarom gaan we, in andere gemeenten, zeker een vervolg geven aan dit event.

Wil je meer weten? Klik dan verder en kijk mee! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Goudswaard

Lees meer

Succes vieren we samen!

2017 bestond voor vb&t uit vele hoogtepunten. Zoals het 50-jarig bestaan dat we samen goed gevierd hebben, de oprichting van vb&t Verzekeringen en het behalen van de AFM- vergunning, de verkoop en verhuur van ca. 3900 woningen, de beheerportefeuille die met 40% gegroeid is, het verduurzamen van diverse Verenigingen van Eigenaars, de realisatie van unieke bouwprojecten door heel Nederland, flinke groei van ons brandveiligheidsteam en een forse uitbreiding van het werkgebied in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Prestaties die wij uitsluitend door samenwerking en inzet van velen hebben kunnen waarmaken. Dank daarvoor!

Ben je ook zo benieuwd naar deze projecten?
Bekijk dan het onderstaande filmpje!